Sada je u Srbiji

Poručivanje i plaćanje

1. Izbor cveća

Preporućujemo Vam da pre nego što nas kontaktirate radi isporuke cveca na kucnu adresu putem telefona ili elektronskom poštom, pogledate naše stranice sa cvetnim aranžmanima i izaberete  ili osmislite aranžman kakav bi ste nekome poslali.

2. Poručivanje i dogovor

Telefonom: U toku telefonskog razgovora sa nama dogovorićemo se o cvetnom aranžmanu koji ste izabrali i detaljima koje vi želite da unesete u njega. Uvek postoji mogućnost i izrade aranžmana po Vašoj želji. Poželjno je da nas pozovete bar 24 sata pre željene isporuke cveća mada nam neće biti prvi put da kompletnu kupovinu i isporuku realizujemo u toku jednog radnog dana.

On-line (putem Porudžbenice elektronske forme): Ukoliko vršite poručivanje putem elektronskog formulara za poručivanje, prethodno je potrebno da uradite sledeće:

  • da se opredelite za neki od ponuđenih cvetnih aranzmana sa Web prezentacije cvećare Cveta. Svaki od ponuđenih aranžmana označen je šifrom i ima istaknutu cenu.

  • da u Porudžbenici unesete sve neophodne podatke potrebne za uspešnu dostavu a obavezno: ime i prezime primaoca, tačnu i što precizniju adresu primaoca (broj zgrade, stan, sprat itd.), kontakt telefon primaoca i datum i vreme dostave. Takođe je poželjno da ostavite svoj kontakt telefon.

  • da prilikom popunjavanja Porudžbenice izaberete načina plaćanja (u daljem tekstu se upoznajte sa mogućnostima plaćanja):

3. Plaćanje platnom karticom (online) iz zemlje i inostranstva

Ukoliko se opredelite za ovakav način plaćanja, link za uplatu putem kreditne kartice će Vam biti poslat na Vaš e-mail.Sva plaćanja kreditnim karticama obavljaju se posredstvom kompanije 2Checkout iz SAD. Uplatu vršite na sajtu 2checkout-a, koja pruža vrhunsku bezbednost vaših podataka. Nakon izvršene uplate kompanija 2Checkout automatski saše obaveštenje i Vama i cvecari Cveta da je uplata izvršena.

4. Plaćanje iz inostranstva

Ukoliko ne posedujete platne kartice, ili ne želite da koristite ovakav vid plaćanja, za plaćanje iz inostranstva preporućujemo Vam Western Union transfer novca. Western Union koristi najsavremeniju elektronsku tehnologiju i jedinstvenu svetsku kompjutersku mrežu za trenutne isplate u preko 195 zemalja i teritorija. Iz pojedinih država Western Union omogućava i online uplatu novca pomoću Visa i Mastercard kartica. Nakon izvršenog slanja novca potrebno je da nam popunjavanjem elektronske forme za naručivanje, e-mail-om na adresu cvecara@cveta.co.rs ili telefonom javite Kontrolni broj transfera novca (Money Transfer Control No.) koji ste tom prilikom dobili. Fiskalni račun dostavljamo putem pošte na Vašu adresu.

5. Plaćanje iz Srbije

Za plaćanje iz Srbije preporućujemo Elektronsku PostNet Uputnicu JP PTT saobraćaja Srbije koja garantuje najbrži i najsugurniji transfer novca elektronskim putem. Novac za naručeni cvetni aranžman šaljete na ime Branislav Ribarić, broj mobilnog telefona 0638018679, nakon čega pošta obaveštava primaoca o prispeču novca putem SMS poruke. Fiskalni račun dostavljamo putem pošte na Vašu adresu.

Drugi način plaćanja iz Srbije jeste uplata odgovarajuće sume direktno na račun Cvećare Cveta opštom uplatnicom sa šaltera pošte ili banke. Uplata se vrši na račun broj: 105-0000002170118-24, primalac uplate je S.Z.T.R. "Cveta", ul. Sibinjanin Janka 38, Zemun, Beograd, svrha uplate: cvetni aranžman. Ukoliko želite da poručeni cvetni aranžman bude isporučen istog dana kada ste izvršili uplatu opštom uplatnicom, potrebno je da nakon izvršene uplate skeniranu uplatnicu pošaljete na e-mail cvećare Cveta (cvecara@cveta.co.rs). Fiskalni račun dostavljamo putem pošte na Vašu adresu. Pogledajte primer kako popuniti opštu uplatnicu.

  

 

 

 

 

 

Najbrži i najjednostavniji
način slanja novca

 

 

 

Copyright © 2018 SZTR "Cveta". Sva prava zadržana.
Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.
cvecara@cveta.co.rs